5 REDENEN VOOR EEN STUDIEDAG BUITEN SCHOOL

Blog studiedag buiten school

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Door het lerarentekort op veel scholen zijn de leraren een nóg waardevoller ‘bezit’ geworden. Belangrijk is dan ook dat zij het naar hun zin hebben op uw school. Met leuke collega’s, een fijne werksfeer en het ter beschikking stellen van de juiste middelen komt u een heel eind.

Maar… door ook af en toe buiten de eigen schoolmuren te kijken en te leren van experts, raken én blijven leraren gemotiveerd! Er wordt vanuit een ander perspectief naar het onderwijs gekeken en er worden handvatten gegeven om lessen en werkzaamheden op een andere manier aan te pakken. Denk daarom ook eens aan een studiedag buiten school.

Dit zijn 5 redenen voor een studiedag buiten school​

1. Geen afleiding door dagelijkse werkzaamheden.

Uw medewerkers gaan er echt een dag tussenuit, waardoor afleiding als mail, telefoon of ‘toch nog even iets tussendoor doen’ er niet is. De focus ligt volledig op de studiedag, wat het leereffect natuurlijk ten goede komt!

2. Aanpakken van een relevant en actueel thema.

Het thema is relevant voor alle leraren die werken in het onderwijs. Zij willen zich blijven ontwikkelen, maar dan wel op een onderwerp waar zij echt iets mee kunnen. Het thema ‘De Superdocent’ sluit hier perfect op aan.

3. Leer van de besten.

Uw medewerkers leren van topsprekers als Eric van ’t Zelfde en Maggie MacDonnell wat een Superdocent is en inhoudt, hoe de leerlingenresultaten verbeterd kunnen worden én hoe zij kunnen bijdragen aan een superschool! En dat allemaal in slechts 7 uur.

4. Verhoogt de motivatie.

Een dag vol energie en inspiratie, dat is een studiedag van ‘Leraren maken het verschil!’. Uw medewerkers gaan weer bruisend van energie aan de slag!

5. Beloning voor de medewerkers.

Een leerzame en leuke dag beleven is voor alle medewerkers een mooie beloning. Door een gezellige en ontspannen activiteit te doen voelen uw medewerkers zich écht gewaardeerd.

Wilt u dus zorgen dat uw medewerkers ook eens buiten de schoolmuren gemotiveerd raken met een geheel verzorgde dag om niet meer te vergeten? Kom naar ‘Leraren maken het verschil! – De Superdocent’.

Boek de beste plaatsen met een volledig verzorgd teamarrangement!

Geniet samen met uw medewerkers van een onvergetelijke dag. Boekt u een geheel verzorgd teamarrangement? Dan bent ook nog verzekerd van de beste zitplaatsen met het beste zicht. Bovendien hebben we voor teamarrangementen met minimaal 10 personen een aantrekkelijke staffelkorting. 

Interesse? Bel 030 – 30 35 020 of stuur een e-mail naar info@lerarenmakenhetverschil.nl. U ontvangt van ons een aanbod op maat.

Meer nieuws

Leraren maken het verschil! Energiek lesgeven

Wil jij je energieker voelen voor de klas en buiten schooltijden? Dan is het programma Energiek Lesgeven op 18 maart 2020 echt iets voor jou!