Veelgestelde vragen

Ga naar “INSCHRIJVEN” en vul het formulier in.

Absoluut! Neem voor een speciaal teamarrangement contact op via 030-3035020.

Ontvangen wij je annulering tot 1 maand voor aanvang van het evenement dan ontvang je 75% van het inschrijfgeld van ons terug. Bij annulering tot 1 week voor aanvang ontvang je 50% van het inschrijfgeld terug. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het evenement wordt 100% van je ticket in rekening gebracht.

Andere opties zijn: je inschrijving kosteloos om laten zetten op naam van een collega of een plek reserveren voor een (optioneel) volgend evenement. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Woensdag 24 november 2021 in het Beatrix Theater te Utrecht.

Je ontvangt het ticket uiterlijk 1 week voor aanvang van de studiedag via het opgegeven e-mailadres. Bekijk voor de zekerheid je spam-box, het kan zijn dat onze e-mail daarin terechtkomt.

De factuur wordt kort voor of na het evenement verstuurd. Dit heeft geen gevolgen voor het ontvangen van het ticket.

Je het early bird cadeau tijdens de eventdag. Over de studiemiddag ontvang je een e-mail.

Na binnenkomst in het theater ontvang je jouw persoonlijke badge. Hierop staan de rijnummer vermeld waarop je mag plaatsnemen tijdens het programma.

Het Beatrixtheater is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Ja, er zal een speciale WIFI verbinding worden gemaakt zodat alle deelnemers hier optimaal gebruik van kunnen maken. Meer informatie over de WIFI verbinding ontvang je tijdens de studiedag.

Mail eventuele allergieën naar info@lerarenmakenhetverschil.nl en wij zorgen voor een passende oplossing tijdens de studiedag.

In juni 2018 heeft minister Slob van onderwijs aangegeven dat het (verplichte) Lerarenregister voorlopig van de baan is. Als gevolg van deze keuze door het ministerie is het op dit moment voor bedrijven ook nog niet mogelijk om opleidingen te laten valideren door het Lerarenregister. Voor deelname aan ‘Leraren maken het verschil! – De Superdocent van 24 November 2021 zal je dus geen registeruren ontvangen.

Dit is voor jou als deelnemer uiteraard geen probleem, gezien het Lerarenregister voorlopig nog niet verplicht gesteld gaat worden. Aan het einde van de dag ontvang je van ons uiteraard wel een certificaat als bewijsstuk van jouw deelname. Met behulp van dit certificaat kun je, mits je al geregistreerd staat bij het Lerarenregister, dit zelf in je eigen registerdossier zetten en je portfolio bijwerken.

Wij delen alle foto’s na afloop van de studiedag op de mediapagina en facebookpagina van ‘Leraren maken het verschil!’.

Wij volgen de regels zoals die vanuit de overheid worden voorgeschreven. Dat betekent voor nu dat je voor toegang tot het Beatrix Theater een coronatoegangsbewijs nodig heeft. Lees hier hoe je een coronatoegangsbewijs regelt.
Mochten deze regels in de toekomst gaan veranderen, dan zullen wij hier uiteraard in meegaan.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via info@lerarenmakenhetverschil.nl of 030 – 30 35 020. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen!