Leraren maken het verschil!

EnergiekLesgeven

Woensdag 19 mei 2021

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Het digitale programma begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Je zult bruisend de dag afsluiten!

Unieke en online editie! 

Meer energie in de klas en buiten schooltijd

Mentaal en fysiek in topconditie

Online, dus nóg meer verrassende settings en mystery guests

Inclusief lunch bij jou thuis

Leraren maken het verschil!

EnergiekLesgeven

Woensdag 19 mei 2021

Het onderwijsveld is prachtig om in te werken. Jouw klas profiteert van alle energie die jij dagelijks in het online en offline lesgeven stopt. Je ziet hen gedurende het jaar groeien.

Dat geeft energie. Maar om elke dag een topprestatie te kunnen leveren, vraag jij veel van je lichaam en geest. Dit merk je vaak niet van de een op de andere dag, maar langzaam loopt ook jouw energietank leeg.

Het is heel belangrijk om die tank goed gevuld te houden. Want een niet gevulde tank gaat ten koste van jouw gezondheid, plezier en zelfs ten koste van de leerlingenprestaties. Meld je daarom aan voor de online studiedag ‘Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven’ en leer van de besten!

Tip! Maak gebruik van je professionaliseringsbudget: PO €500,-, VO €600,-. Zie hiervoor de cao PO en VO.

Nóg meer verrassende settings en mystery guests

Schrijf je in en ontvang het boek ‘energise yourself - energiek voor de klas’ en een activity tracker

Om te weten of jouw accu aan opladen toe is, vraag je dan eens af of je één of meerdere van deze signalen herkent:

Als jij je energieker wilt voelen voor de klas én buiten schooltijden is er goed nieuws.

Op woensdag 19 mei 2021 organiseert ‘Leraren maken het verschil!’ een online studiedag over energiek lesgeven. Speciaal voor onderwijsprofessionals die nog meer uit zichzelf en de leerlingen willen halen, zonder dat het ten koste gaat van de werk-privébalans en het energiegevoel.

Het is een online editie, waardoor we nóg meer mogelijkheden hebben om jou een unieke dag vol beleving en inspiratie te kunnen bezorgen. Want… in een studio is natuurlijk veel meer mogelijk!

0
Gemiddelde beoordeling
0
Edities
0
Deelnemers
Leraren maken het verschil

Sfeerimpressie

De online editie van ‘Leraren maken het verschil’ belooft nog spectaculairder te worden. We hebben namelijk voor een vorm gekozen waardoor ‘Leraren maken het verschil’ ENERGIEKER is dan ooit! Met topsprekers die jou tips kunnen bijbrengen, mooie settings en mystery guests wordt het een dag die jou weer doet bruisen.

Wil je weten wat een dag ‘Leraren maken het verschil!’ nou inhoudt? Bekijk dan de sfeerimpressie van onze offline editie. Beeld je dan in dat we aan de digitale dag nog vele extra’s hebben toegevoegd en dan weet je dat je geïnspireerd zal worden tijdens de energieke editie op 19 mei 2021.

Play Video

Ervaringen oud-deelnemers

Het evenement heeft mij gemotiveerd om weer kritisch naar mijn lessen te kijken en eens na te denken over mijn deelname in de organisatie, de klas en waar mijn sterke en zwakke punten liggen
Sanne
Juf Groep 5
Ik vond het heerlijk om een andere visie op onderwijs te krijgen. Het congres bracht me terug naar wie ik als leerkracht wilde zijn!
Maaike
Lerares MBO
Het evenement had een grote verscheidenheid aan sprekers die toch een gezamenlijke rode lijn vonden. Dit zorgde ervoor dat ik ontzettend geïnspireerd de deur uit liep.
Rob
Leraar Aardrijkskunde

Leraren maken het verschil!

EnergiekLesgeven

Woensdag 19 mei 2021

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Het digitale programma begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Je zult bruisend de dag afsluiten!

Sponsoren 19 mei 2021