Leraren maken het verschil!

Energiek lesgeven

19 mei 2021

Beatrix Theater Utrecht
00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.

0
Gemiddelde beoordeling
0
Edities
0
Deelnemers

Professionaliseringsevent

Leraren maken het verschil! Energiek lesgeven

Het onderwijsveld is prachtig om in te werken. Jouw klas profiteert van alle energie die jij dagelijks in het lesgeven stopt. Je ziet hen gedurende het jaar groeien. Dat geeft energie. Maar om elke dag een topsportprestatie te kunnen leveren vraag jij veel van je lichaam en geest. Dit merk je vaak niet van de een op de andere dag, maar langzaam loopt ook jouw energietankje leeg.

Het is heel belangrijk om die tank goed gevuld te houden. Want een niet gevulde tank gaat ten koste van jouw gezondheid, plezier en zelfs ten koste van de leerlingenprestaties.

Wil jij je energieker voelen voor de klas en buiten schooltijden? Dan is het programma Energiek Lesgeven op 19 mei 2021 echt iets voor jou!

Om te weten of jouw accu aan opladen toe is, vraag je dan eens af of je deze signalen herkent:

Als jij je energieker wilt voelen voor de klas én buiten schooltijden is er goed nieuws.

Op woensdag 19 mei 2021 organiseert ‘Leraren maken het verschil!’ een studiedag over energiek lesgeven. Speciaal voor onderwijsprofessionals die nog meer uit zichzelf en uit de leerlingen willen halen, zonder dat het ten koste gaat van de werk-privébalans en het energielevel.

Inspirerende sprekers en interactieve verdiepingssessies

Kies je eigen verdiepingssessies

Van lekker in je vel voor de klas tot energiek thuis

Leraren maken het verschil

Sfeerimpressie

Heb je nog niet eerder een Leraren maken het verschil! meegemaakt en ben je benieuwd naar hoe deze dag eruit ziet? Bekijk dan de video hiernaast en laat je inspireren! schrijf je in voor de energieke editie op 19 mei 2021.
Play Video
Leraren maken het verschil

Proef de sfeer!

Ook hebben we een sfeerimpressie van de afgelopen editie van Leraren maken het verschil! gemaakt. Bekijk de foto’s hiernaast. Wil je de komende editie niet missen en wil je je energieker voelen voor de klas en buiten schooltijden? Dan is het programma Energiek Lesgeven op 19 mei 2021 echt iets voor jou!

Ervaringen oud-deelnemers

Het evenement heeft mij gemotiveerd om weer kritisch naar mijn lessen te kijken en eens na te denken over mijn deelname in de organisatie, de klas en waar mijn sterke en zwakke punten liggen

Sanne
Juf Groep 5

Ik vond het heerlijk om een andere visie op onderwijs te krijgen. Het congres bracht me terug naar wie ik als leerkracht wilde zijn!

Maaike
Lerares MBO

Het evenement had een grote verscheidenheid aan sprekers die toch een gezamenlijke rode lijn vonden. Dit zorgde ervoor dat ik ontzettend geïnspireerd de deur uit liep.

Rob
Leraar Aardrijkskunde

Leraren maken het verschil!

Energiek lesgeven

19 mei 2021

Beatrix Theater Utrecht

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.