Een energieke dag uit het leven van Jan van Setten

Energieke dag

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wil je weten hoe een doordeweekse dag van Jan van Setten eruitziet? Bekijk dan het onderstaande energieke dagschema. Bevat dit dezelfde energie als het schema van jou?

Een dag uit het leven van Jan

Om 6.30 uur gaat de wekker. Eigenlijk zinloos want dan ben ik meestal al wakker ;-).

Dan eerst hardlopen over de Utrechtse Heuvelrug en dan douchen, of gelijk onder de douche (hardlopen doe ik namelijk om de dag). Ter inspiratie tijdens het hardlopen de eerste Youtube video luisteren via ‘de oortjes’. Er komt altijd wel een leuk idee uit.

Vervolgens ontbijten en dan skypen met de dames (m’n dochters werken mee in de business). We bespreken wat er vandaag en deze week allemaal op het programma staat.

Daarna naar de Brabanthallen in Den Bosch voor een hybride webinar voor ondernemers. Er zijn maximaal 30 deelnemers in de zaal en ruim 400 volgen deze online. Onder het motto ‘Dansen met je klanten, op afstand’ een flinke shot pragmatische energie erin!

Daarna kort en op veilige afstand napraten en dan weer de auto in. Op naar een eerste voorbespreking voor een webinar bij een scholengemeenschap in Rotterdam. Men is enthousiast over het voorstel, dus dat komt goed! Speltbroodje zalm bij het geen sterren Shell restaurant en doorrrrr. De tweede helft van de middag neem ik een paar filmpjes op voor de digitale scheurkalender. De dames hebben alles voorbereid, setting en content briefing, dus ik kan even losgaan voor de camera. Vervolgens leg ik de laatste hand aan het interactieve notitieboekje. Via Linkedin heeft het relatienetwerk hun voorkeur kenbaar gemaakt voor de definitieve omslag. De dames regelen alles met de drukker en de logistieke partner en we kunnen met 3 weken leveren.

Nog vlot een ‘love-story’ call met een klant. ‘Hoe gaat het met jou vandaag Tom?’ Met Tom gaat het prima, ondanks corona.

Thuis aangekomen ga ik met de twee labradors het bos in. Even hoofd ‘leegschudden’. Eenmaal weer thuisgekomen ga ik aan de slag met een lekker AH pretpakket ‘Curry Madras’ (het is mijn kookbeurt ;-). ’s Avonds nog een paar openstaande mails afwerken en een paar bladzijden zien te schrijven voor m’n 4e boek: ‘Weet wat je zegt?’ over de ongekende kracht van en de verscholen geheimen achter de taal.

Het was weer een mooie dag!

Wil jij ook aan het einde van de dag kunnen zeggen “Het was weer een mooie dag!”. Krijg dan tips van onder andere Jan van Setten, Erik Scherder en Jessica van Wingerden over jouw ideale dagindeling en de perfecte balans tussen werk en privé. Bekijk het programma van het online event ‘Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven’ dat op woensdag 19 mei 2021 plaatsvindt.

Meer nieuws

Leraren maken het verschil!

Energiek lesgeven

Wil jij je energieker voelen voor de klas en buiten schooltijden? Dan is het programma Energiek Lesgeven op 19 mei 2021 echt iets voor jou!

Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven uitgesteld i.v.m. het Coronavirus

De nieuwe datum voor de studiedag is inmiddels bekend!

Datum: Maandag 21 september 2020

Locatie: Beatrix Theater Utrecht