NEEM DE REGIE OVER JE EIGEN ONTWIKKELING: LEREN WANNEER HET JOU UITKOMT

E-wise
Als leraar heb je te maken met een toenemende diversiteit in je klas. Dat kan uitdagend zijn omdat de behoeften van leerlingen sterk uiteen lopen. Het is dan ook essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

WAAR MAAK JIJ HET VERSCHIL?

In deze tijd van onderwijskundige- en organisatorische veranderingen is het belangrijk om bij te blijven op tal van onderwerpen. Als leraar heb je een enorme impact op de kwaliteit van het onderwijs. Jij weet als geen ander waar je leerlingen behoefte aan hebben en waar je eigen ontwikkelpunten liggen. Het is dan ook belangrijk om – naast de ondersteuning vanuit je schoolleiding – zelf de regie te nemen over je eigen ontwikkeling. Om je te ondersteunen bij het continue blijven professionaliseren biedt E-WISE je een professioneel online nascholingsplatform van hoge kwaliteit.

Kennis waarmee je jouw leerlingen direct kunt helpen!

Net zoals bij ‘Netflix’ krijg je bij E-WISE met een abonnement onbeperkt toegang tot een groot en veelzijdig aanbod. Je kunt kiezen uit maar liefst 120 online cursussen van hoge kwaliteit, allemaal te volgen wanneer jij hier behoefte aan hebt. On-demand, op elk device.

Het aanbod is zo ingedeeld dat alle facetten van het leraarschap aan bod komen. Je hebt keuze uit cursussen op vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch gebied. Ook is er aandacht voor de brede professionele basis zoals digitale vaardigheden. Door het uitgebreide aanbod zit er altijd wel iets van jouw gading bij. Het aanbod wordt bovendien continu uitgebreid met nieuwe (en actuele) onderwerpen.

 

Vandaag een specifieke leerbehoefte? Het mooie is dat je direct aan de slag kunt met een van de vele cursussen en de opgedane kennis de volgende dag in de klas of bij een specifieke leerling kunt toepassen. Zo maak je direct het verschil!

De cursussen duren gemiddeld 2 uur en zijn interactief. Je kunt beginnen en pauzeren wanneer jij dat wilt. Dat maakt het makkelijk om – bijvoorbeeld als je het druk hebt – verder te gaan op een later moment. Voor elke afgeronde cursus ontvang je een certificaat die je kunt toevoegen aan je lerarenportfolio. Het pakket leent zich er ook bij uitstek voor om als naslagwerk te gebruiken.

 

Leren van de experts: prof. dr. Paul A. Kirschner, Ria van Dinteren MA en vele andere deskundigen in uw vakgebied

De cursussen van E-WISE zijn praktijkgericht, evidence-based en ontwikkeld met experts. De kwaliteit van de cursussen wordt bewaakt door een redactie- en adviesraad. En natuurlijk door de leraren zelf. Al ruim 25.000 leraren zijn aan de slag. Dit levert waardevolle feedback op waarmee het cursusaanbod continu wordt doorontwikkeld.

Samen leren: integreer de online nascholing met je studiedagen en teamvergaderingen.

De online nascholing van E-WISE vormt een sterke basis voor de persoonlijke ontwikkeling, maar het aanbod leent zich ook heel goed voor blended learning. Integreer het online cursusaanbod met studiedagen en teamvergaderingen. Spreek bijvoorbeeld met elkaar af om eerst dezelfde online cursus te maken om vervolgens het onderwerp gezamenlijk te bespreken of een workshop te volgen.

Wil jij meer weten over nascholen met E-WISE? Bekijk dan de onderstaande video!
of bezoek voor meer informatie onze website: e-wise.nl

 

Meer nieuws

Leraren maken het verschil!

Energiek lesgeven

Wil jij je energieker voelen voor de klas en buiten schooltijden? Dan is het programma Energiek Lesgeven op 19 mei 2021 echt iets voor jou!

Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven uitgesteld i.v.m. het Coronavirus

De nieuwe datum voor de studiedag is inmiddels bekend!

Datum: Maandag 21 september 2020

Locatie: Beatrix Theater Utrecht