Inspirerende sprekers

Uw docenten en sprekers

18 maart 2020, Beatrix Theater Utrecht

 • Jan van Setten

  L.I.V.E staat voor: Leven Is Verwarrend Eenvoudig. Jan van Setten geeft je inzichten en mogelijkheden die als ‘natuurwetten’ voor het grijpen liggen en je leven op vol vermogen zetten.
 • Jessica van Wingerden

  Jessica van Wingerden is als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
 • Erik Scherder

  Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij is een zeer gewild spreker over de werking van het brein en brengt met zijn unieke spreektalent een overvloed aan kennis over.
 • Remco Claassen

  Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van communicatie en effectiviteit. Een van zijn specialismen is het beïnvloeden van zijn publiek.
 • Daantje Derks

  Daantje Derks is universitair hoofddocent Arbeid- en Organisatie psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar onder- wijs richt zich op thema’s als proactief gedrag van werknemers, leiderschap, coaching en het optimaliseren van je werkplezier.
 • Ria van Dinteren

  Ria van Dinteren is onderwijskundige en gespecialiseerd in toepassingen van neurowetenschap bij leren, leiderschap en talentontwikkeling.
 • Marianne Antuma

  Marianne houdt zich bezig met leefstijl en vitaliteit optimalisatie in de vorm van inspiratie sessies, lezingen, workshops en consults. Op een verfrissende en praktische manier neemt Marianne Antuma je mee naar de wereld van leefstijl en vitaliteit.
 • Mark Tuitert

  Mark Tuitert is een enthousiaste en sympathieke schaatser die vol energie een presentatie geeft en vertelt over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’.

Early Bird Korting verlengd: Schrijf je in vóór 1 februari 2020 en ontvang je eigen Leraren maken het verschil!-waterfles van Join The Pipe

Leraren maken het verschil!

Energiek Lesgeven

Van €478,- naar €396,- per persoon
(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.

Schrijf je nu in!