Inspirerende sprekers

Uw docenten en sprekers

21 september 2020, Beatrix Theater Utrecht

L.I.V.E staat voor: Leven Is Verwarrend Eenvoudig. Jan van Setten geeft je inzichten en mogelijkheden die als ‘natuurwetten’ voor het grijpen liggen en je leven op vol vermogen zetten.
Jessica van Wingerden is als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij is een zeer gewild spreker over de werking van het brein en brengt met zijn unieke spreektalent een overvloed aan kennis over.
Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van communicatie en effectiviteit. Een van zijn specialismen is het beïnvloeden van zijn publiek.
Daantje Derks is universitair hoofddocent Arbeid- en Organisatie psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar onder- wijs richt zich op thema’s als proactief gedrag van werknemers, leiderschap, coaching en het optimaliseren van je werkplezier.
Ria van Dinteren is onderwijskundige en gespecialiseerd in toepassingen van neurowetenschap bij leren, leiderschap en talentontwikkeling.
Marianne houdt zich bezig met leefstijl en vitaliteit optimalisatie in de vorm van inspiratie sessies, lezingen, workshops en consults. Op een verfrissende en praktische manier neemt Marianne Antuma je mee naar de wereld van leefstijl en vitaliteit.
Mark Tuitert is een enthousiaste en sympathieke schaatser die vol energie een presentatie geeft en vertelt over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’.

Leraren maken het verschil!

Energiek lesgeven

Beatrix Theater Utrecht

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.

Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven uitgesteld i.v.m. het Coronavirus

De nieuwe datum voor de studiedag is inmiddels bekend!

Datum: Maandag 21 september 2020

Locatie: Beatrix Theater Utrecht