Inspirerende sprekers

Uw docenten en sprekers

L.I.V.E staat voor: Leven Is Verwarrend Eenvoudig. Jan van Setten geeft je inzichten en mogelijkheden die als ‘natuurwetten’ voor het grijpen liggen en je leven op vol vermogen zetten.
Dr. Jessica van Wingerden is werkzaam als Vice President Human Resources bij Rabobank. Daarnaast is zij lid van het Algemeen Bestuur bij Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam en Commissaris bij Vestia. Jessica is gepromoveerd op Bevlogenheid in het onderwijs.
Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij is een zeer gewild spreker over de werking van het brein en brengt met zijn unieke spreektalent een overvloed aan kennis over.
Ria van Dinteren is onderwijskundige en gespecialiseerd in toepassingen van neurowetenschap bij leren, leiderschap en talentontwikkeling.
Marianne houdt zich bezig met leefstijl en vitaliteit optimalisatie in de vorm van inspiratie sessies, lezingen, workshops en consults. Op een verfrissende en praktische manier neemt Marianne Antuma je mee naar de wereld van leefstijl en vitaliteit.
Mark Tuitert is een enthousiaste en sympathieke schaatser die vol energie een presentatie geeft en vertelt over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’.

Schrijf je in en ontvang het boek ‘energise yourself - energiek voor de klas’ en een activity tracker

Leraren maken het verschil!

EnergiekLesgeven

Woensdag 19 mei 2021

Van €478,- naar €396,- per persoon

(vrijgesteld van BTW en incl. GRATIS Activity Tracker)

Het digitale programma begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Je zult bruisend de dag afsluiten!

Leraren maken het verschil! – Energiek lesgeven uitgesteld i.v.m. het Coronavirus

De nieuwe datum voor de studiedag is inmiddels bekend!

Datum: Maandag 21 september 2020

Locatie: Beatrix Theater Utrecht