Veelgestelde vragen

Ga naar “INSCHRIJVEN” en vul het formulier in.

Absoluut! Neem voor een speciaal teamarrangement contact op met de Dyade Academy via 030-3035099.

Ontvangen wij je annulering tot 1 maand voor aanvang van het evenement dan ontvang je 75% van het inschrijfgeld van ons terug. Bij annulering tot 1 week voor aanvang ontvang je 50% van het inschrijfgeld terug. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het evenement wordt 100% van je ticket in rekening gebracht.

Andere opties zijn: je inschrijving kosteloos om laten zetten op naam van een collega of een plek reserveren voor een (optioneel) volgend evenement. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Woensdag 19 mei 2021. Opstart: 9.00 uur, Aanvang programma: 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur. Je ontvangt vooraf informatie en een link.

Je krijgt voor de lunch een tegoed waarmee je je eigen lunch kunt bepalen. Hierdoor kun jij het beste bepalen welk menu geschikt (en natuurlijk het lekkerst ;-)) is.

Wanneer inschrijven via de website niet lukt, kun je de gegevens van het inschrijfformulier ook mailen naar info@lerarenmakenhetverschil.nl of bellen naar 030-3035099. Wij helpen je dan graag verder9

Na inschrijving ontvang je van ons altijd een bevestiging via e-mail. Heb je deze niet ontvangen (controleer voor de zekerheid even de spambox), dan kun je het best even contact met ons opnemen om te controleren of jouw inschrijving is gelukt.
Wij sturen ongeveer een tot twee weken voor aanvang van het online event de deelnemersinformatie toe (bekijk ook even je spambox). Heb je deze nog niet ontvangen neem dan even contact met ons op.
Jazeker! Wij organiseren jaarlijks diverse studiedagen op locatie voor zowel management- als lerarenteams. Bekijk hier de mogelijkheden.

De link is geschikt voor de volgende browsers: Windows -> Chrome en Edge versie 83, Firefox versie 81 en Safari versie 12. MacOs -> Chrome versie 83, Firefox versie 81, Safari versie 12, iPad -> Safari 12.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via info@lerarenmakenhetverschil.nl of 030 – 30 35 020. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen!