Veelgestelde vragen

Waar kan ik me inschrijven?

Ga naar "INSCHRIJVEN" en vul het formulier in.

Kan ik ook met mijn team komen?

Absoluut! Neem voor een speciaal teamarrangement contact op met de Dyade Academy via 030-3035099.

Tot wanneer kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ontvangen wij je annulering tot 1 maand voor aanvang van het evenement dan ontvang je 75% van het inschrijfgeld van ons terug. Bij annulering tot 1 week voor aanvang ontvang je 50% van het inschrijfgeld terug. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het evenement wordt 100% van je ticket in rekening gebracht. Andere opties zijn: je inschrijving kosteloos om laten zetten op naam van een collega of een plek reserveren voor een (optioneel) volgend evenement. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Waar en wanneer vindt de studiedag plaats?

Woensdag 18 maart 2020. Aanvang 8.00 uur. Start programma 9.30 uur. Afsluiting 16.15 uur. In het Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a, 3521 AL Utrecht.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?

Je ontvangt het ticket uiterlijk 1 week voor aanvang van de studiedag via het opgegeven e-mailadres. Bekijk voor de zekerheid je spam-box, het kan zijn dat onze e-mail daarin terechtkomt.

Wanneer ontvangt mijn school de factuur?

De factuur wordt kort voor of na het evenement verstuurd. Dit heeft geen gevolgen voor het ontvangen van het ticket.

Er staat geen stoelnummer op mijn ticket, waar moet ik zitten?

Na binnenkomst in het theater ontvang je jouw persoonlijke badge. Hierop staan de rijnummer vermeld waarop je mag plaatsnemen tijdens het programma.

Hoe kan ik het Beatrix Theater het beste bereiken?

Het Beatrixtheater is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Is er WIFI aanwezig tijdens de studiedag?

Ja, er zal een speciale WIFI verbinding worden gemaakt zodat alle deelnemers hier optimaal gebruik van kunnen maken. Meer informatie over de WIFI verbinding ontvang je tijdens de studiedag.

Ik heb een allergie, waar kan ik dit melden?

Mail eventuele allergieën naar academy@dyade.nl en wij zorgen voor een passende oplossing tijdens de studiedag. .

Hoe ontvang ik mijn registeruren voor deze dag?

In juni 2018 heeft minister Slob van onderwijs aangegeven dat het (verplichte) Lerarenregister voorlopig van de baan is. Als gevolg van deze keuze door het ministerie is het op dit moment voor bedrijven ook nog niet mogelijk om opleidingen te laten valideren door het Lerarenregister. Voor deelname aan ‘Leraren maken het verschil! – Meesterlijk lesgeven’ van 21 november 2018 zal je dus geen registeruren ontvangen. Dit is voor jou als deelnemer uiteraard geen probleem, gezien het Lerarenregister voorlopig nog niet verplicht gesteld gaat worden. Aan het einde van de dag ontvang je van ons uiteraard wel een certificaat als bewijsstuk van jouw deelname. Met behulp van dit certificaat kun je, mits je al geregistreerd staat bij het Lerarenregister, dit zelf in je eigen registerdossier zetten en je portfolio bijwerken.

Kan ik de foto’s die worden gemaakt tijdens de studiedag ook ontvangen?

Wij delen alle foto’s na afloop van de studiedag op de mediapagina en facebookpagina van ‘Leraren maken het verschil!’.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via academy@dyade.nl of 030 – 30 35 099. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen!

*Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.