Inspirerende sprekers

Uw docenten en sprekers

27 november 2019 Theater Flint Amersfoort

 • Cody Keenan

  Cody Keenan is speechwriter en ‘Director of Speechwriting’ voor voormalig president Barack Obama. Cody studeerde political science aan de Northwestern University.
 • Peter Heerschop

  Als dagvoorzitter en zelfbenoemd Minister van Enthousiasme zal hij zijn visie op het onderwijs op inspirerende manier overbrengen en daarnaast zal hij met een kritische blik de andere docenten en gastsprekers aan de tand voelen.
 • Remco Claassen

  Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van communicatie en effectiviteit. Een van zijn specialismen is het beïnvloeden van zijn publiek.
 • Diederik Jekel

  Diederik Jekel is een wetenschapsjournalist en schrijver. In 2011 sprak hij op TEDxAmsterdam en werd redacteur van de VPRO-programma’s Noorderlicht en Labyrint. Als presentator begon hij bij De Wereld Leert Door (2013).
 • Pacelle van Goethem

  Drs. Pacelle van Goethem is een autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze geeft onder andere les aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
 • Sharon Kroes

  Sharon Kroes is voormalig Nederlands, Europees én wereldkampioen debatteren en Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid). Hij was deelnemer, finalist en winnaar van debat- toernooien van Kuala Lumpur tot Oxford en van Bremen tot Istanbul.
 • Daisy Mertens

  Daisy Mertens is basisschooldocent aan Fontys Hogescholen en leerkracht op de Vuurvogel in Helmond. In 2016 is Daisy leraar van het jaar geworden in het PO en in 2019 was ze zelfs finalist Beste leraar ter wereld.

Leraren maken het verschil!

Meesterlijk lesgeven

Van €478,- naar €399,- per persoon (vrijgesteld van BTW en incl. gratis tablet + gratis unieke online module ‘De les van je leven’)

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.

Schrijf je nu in!