Posted 2 maanden ago

FINALIST BESTE LERAAR TER WERELD 2018

Koen Timmers

Koen Timmers hoort bij de top tien beste leraren ter wereld 2018, uitgeroepen door Global Teacher Prize. Dit is het tweede jaar op rij dat hij in de top 50 van deze prestigieuze lijst staat. Koen is ICT/Webdesign docent in België en is in zijn lessen continu bezig met digitale vaardigheden voor zijn leerlingen.

Koen heeft zijn nominaties te danken aan zijn innovatieve manier van lesgeven. Daarnaast is hij betrokken bij meerdere internationale projecten. Kinderen in Afrikaanse vluchtelingenkampen kunnen bijvoorbeeld dankzij hem les krijgen via Skype! In een ander project verbindt Koen scholen over de hele wereld via een webplatform over klimaat, waarin leerlingen verspreid over meer dan 90 landen de handen ineenslaan tegen klimaatverandering!

Koen bereidt via zijn innovatieve manier van lesgeven en het veelvuldig gebruik van digitale middelen zijn eigen leerlingen, maar ook leerlingen wereldwijd, optimaal voor op de banen van de toekomst! Jullie onderwijscollega Koen Timmers mag in onze ogen dan ook niet ontbreken op deze studiedag!

About