Toekomstgericht lesgeven

Veelgestelde vragen

Ga naar “INSCHRIJVEN” en vul het formulier in.

Absoluut! Neem voor een speciaal teamarrangement contact op met Annemyrthe van ‘Leraren maken het verschil!’ via 030-303 50 20.

Ontvangen wij je annulering tot 1 maand voor aanvang van het evenement dan ontvang je 75% van het inschrijfgeld van ons terug. Bij annulering tot 1 week voor aanvang ontvang je 50% van het inschrijfgeld terug. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van het evenement wordt 100% van je ticket in rekening gebracht.

Andere opties zijn: je inschrijving kosteloos om laten zetten op naam van een collega of een plek reserveren voor een (optioneel) volgend evenement. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

 

Woensdag 29 maart 2023. Aanloop 9.00 uur, aanvang programma 10.00 uur en afsluiting 15.30 uur. In het TivoliVredenburg Theater, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

Je ontvangt het ticket uiterlijk 1 week voor aanvang van de studiedag via het opgegeven e-mailadres. Bekijk voor de zekerheid je spam-box, het kan zijn dat onze e-mail daarin terechtkomt.

De factuur wordt kort voor of na het evenement verstuurd. Dit heeft geen gevolgen voor het ontvangen van het ticket.

Het is vrije plaats keuze. (we zullen eventuele placering voor sprekers en arrangementen op de stoelen aangeven)

Het TivoliVredenburg theater is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik hier voor meer informatie over de route.

Ja, er zal een speciale Wi-Fi verbinding worden gemaakt zodat alle deelnemers hier optimaal gebruik van kunnen maken. Meer informatie over de Wi-Fi verbinding ontvang je tijdens de studiedag.

Mail eventuele allergieën naar info@lerarenmakenhetverschil.nl en wij zorgen voor een passende oplossing tijdens de studiedag.

Wanneer inschrijven via de website niet lukt, kun je de gegevens van het inschrijfformulier ook mailen naar info@lerarenmakenhetverschil.nl of bellen naar 030 303 50 20 . Wij helpen je dan graag verder!

Na inschrijving ontvang je van ons altijd een bevestiging via e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Jazeker! Wij organiseren jaarlijks diverse studiedagen op locatie voor zowel management- als lerarenteams. Bekijk hier de mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Laat het ons weten via info@lerarenmakenhetverschil.nl of 030 – 303 50 20.
Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen!