Informatiemarkt - Leraren maken het verschil!

Inspiratiebron voor in de klas en/of op school.

Op de informatiemarkt van 29 mei 2019 maak je kennis met onderwijsgerelateerde diensten en producten.

Toekomstgericht lesgeven, breder dan technologie. Dat is het thema van de informatiemarkt in mei 2019. Op het podium wordt gesproken over trends en ontwikkelingen, onderwijsmodellen, de manier van lesgeven, toepassen van nieuwste technologieën en gelukkig leraren.

Op de informatiemarkt willen we daarom onze visie op de toekomst van het onderwijs breder tot uiting laten komen. Naast digitalisering spelen ook thema’s als bewegen, duurzaamheid, milieu, gezonde voeding etc. een belangrijke rol in de toekomst voor leerlingen en leraren.

Deelnemende standhouder 29 mei

Inspiratie voor in de klas van:

Ook standhouder worden?

Heeft jouw organisatie interesse om 1.500 mensen te ontmoeten én spreken tijdens Leraren maken het verschil? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden van een stand of een andere manier van exposure. Bel 030 30 35 100 of mail naar info@entranceonderwijsmedia.nl

Proef de sfeer!

Klik op de foto's om de slideshow te starten

Standhouders van vorige edities

VRinSCHOOL, Clementoni, Samsung, Teach-In Group, Metafoor Onderwijs, Mandema & Partners, Overwijk, Prowise, LessonUp, Edukans, VGZ, De Rekenwinkel, Maandag®, Presikhaaf Schoolmeubelen, Instruct, Kracht van Verschil, CultuurCollege, NTI Zakelijk, Boekwinkel Savannah Bay, Schilte, Universiteit Utrecht, VSO Nederland, Presentis B.V., Onderwijscoöperatie, Stichting De Ster, ACES Direct, Acadin, Uitgeverij Deviant, Acer, Educatiemaster, Randstad, Lantech.

Informatie aanvragen