Inspirerende sprekers

Uw docenten en sprekers

Maak kennis met de sprekers uit het onderwijs zoals Koen Timmers en Sjef Drummen. Maar ook onderwijsinnovator Peter Joosten en hoogleraar Deborah Nas komen hun verhaal met ons delen. 

 • Deborah Nas

  Deborah Nas is een veelgevraagd spreker op het gebied van innovatie en ontwikkelingen, een echte trendwatcher. Daarnaast is Deborah hoogleraar aan de TU Delft, wat haar een unieke uitgangspositie geeft.
 • Eva Jinek

  Eva Jinek is al jaren één van de meest toonaangevende talkshowhosts van Nederland. Maar wat heeft Eva voor toegevoegde waarde op een studiedag voor onderwijsprofessionals?
 • Richard van Hooijdonk

  Om bij te blijven met alle trends en ontwikkelingen, heb je een fulltime job nodig. Richard van Hooijdonk is zo iemand die dat gelukkig voor ons bijhoudt en zich hier (meer dan) fulltime mee bezighoudt.
 • Koen Timmers

  Koen Timmers hoort bij de top tien beste leraren ter wereld 2018, uitgeroepen door Global Teacher Prize. Koen is ICT/Webdesign docent in België en is in zijn lessen continu bezig met digitale vaardigheden voor zijn leerlingen.
 • Sjef Drummen

  Sjef is medeoprichter van Agora/Niekée in Roermond en heeft met zijn school afscheid genomen van het huidige onderwijssysteem, omdat naar zijn mening “het huidige onderwijssysteem onethisch en over zijn houdbaarheidsdatum heen is”.
 • Peter Joosten

  Het bijhouden en signaleren van de nieuwste trends en ontwikkelingen is één ding, je eigen lichaam en geest eraan onderwerpen is weer een stap verder. Peter Joosten is iemand die deze stap zet. Onderwijs speelt een grote rol in zijn onderzoeken.
 • Guido Weijers

  Guido Weijers behoort al 15 jaar tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Minder bekend bij het grote publiek is zijn fascinatie voor menselijk gedrag, wetenschap en psychologie. Maar wat heeft dit voor toegevoegde waarde voor het onderwijs?

Schrijf je nu in!

Leraren maken het verschil!
Toekomstgericht lesgeven

Schrijf je vandaag nog in!

Ticketprijs: € 434,- per persoon (vrijgesteld van btw, incl. inclusief 'Google Home Mini')

Tijden: inloop vanaf 8.00, aanvang programma 9.30 uur. Afsluiting 16.30 uur.